30 cm Togo Blue Jean Hermes Birkin

February 10, 2023 By seflo 0

Aká škoda. Po návrate z nášho výletu v New Yorku 4. novembra, Blogger Blogger Meg Blogs Megs mohol sotva počkať, až odhalí dobroty, ktoré skóroval na Hermes Wall Street, čakajúcemu davu na fórach. Je smutné, že je odložená na predstavení svojej úplne novej tašky a doplnkov Hermes na našom blogu … konečne dnes večer beriem veci do vlastných rúk. Dlžíme tomu nášmu lojálnemu čitateľovi, aby sme sa podelili o doplnky k rodine!

S pikantnou zmesou šťastia, trpezlivosti, vytrvalosti a túžby, Meaghan skóroval svoju tašku Hermes Dream, Hermes Birkin, šírku 30 cm, v koži Togo, modrý džíns, s hardvérom Palladium. Šialenstvo sa tam nezastavilo, Birkin je len taký dobrý ako príslušenstvo, s ktorým ju predsa zdobíte.

Tiež sme skórovali hermes vintage šál (Pani la Sharnee – Orange funguje naozaj dobre s modrým odtieňom vrecka), slonom Cadena, kompaktnou peňaženkou v Orange Togo a programom GM v Mysore Ardoise s Lilac Stitching a Lilac Insides. Dostatok rozprávania, užite si obrázky a nezabudnite kliknúť na palce, kde nájdete obrazy tejto krásy v plnej veľkosti. Ak by ste sa chceli pripojiť k 40-fóram-strán Madness na TPF, kliknite na tento odkaz.

Ďakujem báječnému tímu v NYC Wall Street Hermes, náš nákupný zážitok nemohol byť príjemnejší a zábavnejší!