Najlepšie vrecká ocenení Guild Awards 2013 Screen Actors

March 23, 2023 By seflo 0

, takže tu je niečo zaujímavé: Na ocenenia Golden Globe Awards pred dvoma týždňami zistil, že naša profesionálna analýza (ktorá by bola ja, miešanie na paparazzi obrázky na niekoľko hodín) Večerné tašky Roger Viviera vyhrali deň ako kabelku pre najširšiu škálu hviezd. Na druhej strane v nedeľu večer 2013 Actors Actors Guild Awards bola Judith Leiber prakticky na strane každého.

Príčina takého širokého rozdielu? Váš predpoklad je taký skvelý ako môj. Pravdepodobne je to také ľahké ako želanie stylistov zmiešať veci v sezóne, keď sa prenáša tak početné malé, trblietavé tašky. Možno je to v rámci spoločnej odchýlky, ako aj ja, jednoducho tomu nerozumiem. Nech už je dôvod akýkoľvek, máme od večera zaokrúhlenie našich preferovaných tašiek, vrátane skvelých obchodov Leiber, ako aj ďalej.

Kaley Cuoco, ktorá sa zhodovala s jej Judith Leiberom Radiant Cut Crystal Minaudiere so svojimi šatami Ruby Romona Keveza, je naša prvá leiberová dáma. Zoberte presne tú istú tašku za 2 895 dolárov prostredníctvom Judith Leiber.

Ohromujúca Kerry Washington spárovala svoje biele šaty Rodarte so spojkou obdĺžnikovej Judith Leiber Python, 2 795 dolárov cez Judith Leiber.

Jennifer Garnerová sa prelomila z balenie a išla s Gergamom Melina Salvatore Ferragamo Melina, aby sa koordinovala so svojím iskrivým zlatým županom Oscar de la Renta. Majte svoj vlastný kovový moment za 2 500 dolárov prostredníctvom spoločnosti Zappos Couture.

Jane Krakowski je výberom temnejšej oranžovej Judith Leiberovej krokodílu East-West, aby si vybrala svoje šaty sny-oranžový kaufmanfranco, fungovala dosť dobre. Podobné uchopenie Croc Leiber môže byť váš za 3 495 dolárov cez Neiman Marcus.

Michelle Dockery, hviezda Downton Abbey, sa odtrhla od balenia výberom bulgarského hadského uchopenia, ktoré zodpovedalo geometrickým líniám jej šaty Chado Ralph Rucci. Jeden si môžete vyzdvihnúť za 5 700 dolárov cez Bulgari.

Nina Dobrev si vybrala obzvlášť minútu, keď Judith Leiber Crystal Graps získala, aby zvýraznila svoje súčasné ružové šaty Elie Saab. Nakupujte Judith Leetrys prostredníctvom Neiman Marcus.

Freida Pinto tiež išla s Leiberom, aby zdôraznila ružové šaty, hoci jej ružová bola Roland Mouret, ako aj jej uchopenie bolo čierny satén namiesto strieborných kryštálov.