Fendi sa zameriava na pekné, hravé peekaboos na jeseň 2020

June 17, 2023 By seflo 0

, je to rok, pretože priemysel stratil dizajnér veterána Karl Lagerfeld. Pretože jeho absolvujúci kreatívny riaditeľ Silvia Venturini Fendi dokonale prevzal vládu vo Fendi, čo prispieva k nárastu popularity v tomto procese.

Fendiho príslušenská technika je pravdepodobne oveľa efektívnejšia ako ostatní dizajnéri jeho kalibru, a to naznačujem najlepším možným spôsobom. Značka vytvára hrsť jednoduchých, ale milovaných vzorov a potom tieto kúsky používa ako východiskový bod na vytvorenie ohromujúcich sezónnych noviniek. Táto stratégia pracovala pre značku v minulých sezónach a pre jeseň 2020 je to presne tá metóda, ktorú Venturini prevzal.

Táto zbierka obsahuje množstvo nových tašiek Peekaboo, ako aj nové iterácie kultovej, opätovne vydanej bagety. Krásne textúry a ozdoby sa dostávajú do centra pozornosti, ako je čalúnený satén, zábavné okrajové a komplikované výšivky. Táto zbierka je skutočne jednou z mojich obľúbených z Fendi v nedávnej pamäti. Venturini vyvinula túto zbierku s ohľadom na skutočnú ženu Fendi, ktorá skúmala jej „duálne osobnosti“ a ženskosť. Zobraziť všetky tašky z dráhy nižšie.

[Fotografie prostredníctvom Fendi]