PUPREFORUM ROWUP – 15. februára

April 19, 2023 By seflo 0

Šťastný deň po Valentíne! Či už sa tešíte v podobnom ako aj darčeky, ktoré sa na vás včera osprchovali, alebo ste len radi, že je to po všetkom, verili sme, že by bolo zábavné vidieť, ako sa dnes okolo Purseforum objaví nejaké Valentína. Vybrali sme to najlepšie z toho najlepšie z Mulberry, Hermès a módnych šperkov. Samozrejme, je tu viac do februára ako Valentín (vďaka bohu), ako aj viac tomuto zaokrúhleniu, vrátane vrcholu sklzu na jarných farbách Balenciaga, zábavy s novými štýlmi Christian Louboutin, módny Rovnako ako niektoré vynikajúce koncepty na budovanie vášho šatníka. Popadnite nejaké zvyšky čokolády a pripojte sa k nám!

Člen Purseforum, ako aj nadšenec Mulberry Ruby C ukradol naše srdiečko s valentínskym dňom so svojím miláčikom Mulberry Woodland, ktorý jej poskytol jej premyslený priateľ. Pozrite sa na jej vlákno a zistite, prečo táto šálka s tematikou králika bola ideálnou voľbou pre Ruby C! Na inom mieste, Sweetyqbk získal tento týždeň vynikajúce prekvapenie Valentína a zdieľal tento úchvatný bulgari zvýšený zlatý zvuk v módnej šperkovej skrinke. Okrem toho, Hermès Enthusiast * Sai * Dostal pekné prekvapenie zo svojej druhej polovice, ako aj obchodného partnera po drsnom začiatku v butiku, pozrite si jej vlákno, aby ste videli jej hromadu nových pokladov! Tento týždeň objavíte oveľa viac odhalení Valentína v celom Pureforum, takže si vyberte preferované podskupiny a ponorte sa priamo do!

Skenovali ste vlákna na jar 2013? Najmä vlákno na jar Balenciaga 2013 je sviatok farby. Páči sa nám farba, ako aj toto je miesto, kde sa naši členovia zdieľajú svoje najnovšie informácie, a čo je dôležitejšie, ich najnovšie nákupy. Člen Ciaciasg sa zaujímal s touto nádhernou taškou Bleu Mineral Town, ktorá nás presvedčila, že bohatá nasýtená modrá by urobila vynikajúci doplnok k takmer akémukoľvek druhu šatníka. Budete do svojej zbierky pridať do svojej zbierky pulzujúcu tašku Balenciaga na jar? Možno v Dune, zvýšená Corail, Bleu Tropical, alebo si vyžaduje viac času na rozhodnutie?

Christian Louboutin milovníci tiež horúco diskutovali o jarných štýloch a farbách vo vlákne nových štýlov. Aj keď nie ste na trhu s novým párom „CLS“, sledovaním členov nájdete svoje preferované topánky medzi najnovšie ponuky sezóny, vynikajúcim divákom. Keď už hovoríme o tom, už ste videli Au Hameau v Silver člena Konfekta24 zverejnené na strane 280? Nezabudnite sa tiež zastaviť o 318 Platinum’s Valentine’s Day Expose Thread, pretože pár nádherných čiernych nových nových prasiatok objaví nový dom s šťastným členom Purseforum.

Späť na módnu šperkovú škatuľu, pozrite sa na vždy náročný Van Cleef a vlákno Arpels nás udržiavali obsadené dosť času. Tento týždeň sa členka 628628 podelila o legendárny príbeh vrátane troch miest, ako aj jej nového trojkotifového náušníc Svätého grálu Malachitu s najcennejším publikom. Nezabudnite sa tiež pozrieť na nádherne jednoduchú modrú porcelánovú jednotkovú tému SFSHOPGIRL, ako aj nádherné nádherné nádherné náušnice Alahambra v Onyxe. Toto vlákno je vždy úplne zásobené ohromujúcimi kúskami VCA všetkého druhu, ako aj keď nie ste na trhu, vizuály určite stojí za návštevu.

Nakoniec sme dostali peknú pochúťku v šatníkovom oblečení denného vlákna, s čerstvým a rozkošným oblečením Hellokatiegirl, ako aj rozkošný odev úplne zarámovaný oranžovým stromom v plnom a slávnom ovocia. Urobiť z tohto vlákna rutinnú zastávku na Pufseforum vám ponúkne nekonečnú inšpiráciu! Podobne v šatníku získalo tento týždeň nové vlákno nejakú peknú trakciu, ako aj určite zaujal aj náš záujem. Člen Bagsnbaubles začal vlákno mesiaca mesiaca s fascinujúcim predpokladom: kúpiť jeden (alebo trochu viac ako jeden) „premyslene plánovaný“ produkt šatníka za mesiac. Koncepcia je starostlivo nakupovať vysoko kvalitné kusy. Členovia poskytujú odporúčania, ako aj zdieľanie nákupov, ako aj tipy na rozloženie svojho šatníka k ich mimoriadne najlepším náležitostiam. Určite sa k tejto konverzácii pripojíme v nasledujúcich týždňoch a dúfame, že sa tam uvidíme!