Pozrite sa na všetky tašky, ktoré hviezdy preniesli na prehliadku Chanel Fall 2013

March 22, 2023 By seflo 0

prakticky každá značka pozýva celebrity na svoje módne týždenné predstavenia, ale iba tie, ktoré sú najuznávanejšie značky, vedia, ako premeniť tieto príchody celebrít na skutočnú marketingovú príležitosť. Chanel, samozrejme, patrí medzi tie inteligentné spoločnosti, ktoré vyťažili maximum zo svojich sezónnych predstavení tým, že ich premení na elegantné mediálne udalosti, ktoré si mnohí dizajnéri želajú, aby sa mohli stiahnuť. Nezandivujúca časť tohto procesu zabezpečuje, aby sa celebrity ukázali obliekanie časti, a Chanel vložil jednu zo svojich známych tašiek do rúk v podstate každú hviezdu, ktorá prinútila cestu do Paríža. Prirodzene, to zaujalo náš záujem.

Nižšie máme prehľad o tom, čo hviezdy (a pár modelov) preniesli na výstavu, a výbery siahajú od veľmi očakávaných spojok spoločnosti Chanel Spring 2013 až po vyskúšané klasiky značky, ktoré rýchlo budete rýchlo uznať. Rozsah všetkých tašiek nižšie a zajtra si pozrite, či sa vráťte k zaokrúhleniu tašiek, ktoré debutovali počas prehliadky!

Ak ste v minulosti urobili nejaké celebrity na Chanel, potom ste vedeli, že Misshapes DJ Leigh Lezark by bol prítomný a nosil niečo z najnovšej zbierky. Bola jednou z mála, ktorá dostala jednu z hľadaných spojok LEGO.

V skutočnosti bola Lezarkovi poslaná dve z tašiek LEGO – tu nosí červenú verziu na výstave Jean Charles de Castelbajac.

Model Laura Hayden si vybral drobný strieborný chanel malý klapkový taška pre show a jej kamarát (ak ju spoznáte, dajte nám vedieť – som v strate, a tak aj fotograf) niesol LEGO spojku.

Jessica Chastain, vždy klasická krása, spárovala svoj súbor s verziou renomovanej tašky Chanel Flap.

Model Alice Dellal sa zúčastnil show s taškou Chanel Young Boy na jej ramene (alebo skôr okolo jej tela). To nie je žiadnym prekvapením – keď debutovala, bola tvárou línie mladého chlapca.

Nemyslím si, že pochopenie Miroslava Duma je Chanel, ale myslel som si, že by som túto fotografiu zahrnul aj tak, aj keď len pre dôkaz, že niekto skutočne nosí šialené džínsové dresy z Chanel Spring 2013.

Po skončení prehliadky sa modely objavili-tu je Cara Delevigne a Ayline Valade (myslím-nie som odborný model modelu) s veľkou klapkou Chanel Classic.

Taiwanská popová hviezda Amber Kuo sa rozhodla nosiť kabelku Chanel Classic Flap ako elegantnú dennú spojku.

Zachránil som svoj obľúbený vzhľad posledného. Súbor inšpirovaný pánskym oblečením Milla Jovovich je presne to, o čom si myslím, keď si predstavujem elegantnú a príležitostnú parížsku ženu. Jej Gold Chanel Box U Grapp nie je príliš zlý.

A ďalší uhol na Milla, tentoraz bez vrchného oblečenia. Perfektné, však?